Taco’s met vissticks en romige avocadosaus (Huismerk)
15 minuten
2,97 p.p.
719 kcal
De foto bij dit recept is
gemaakt met AI.
Bereidingswijze
Verwarm een grote koekenpan met de olijfolie. Bak hierin de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant.
Rasp ondertussen de winterpeen grof en meng in een grote kom met de rodekool en maïskorrels. Breng op smaak met zout, peper en het sap van de helft van de limoen.
Doe het vruchtvlees van de avocado samen met de zure room, het sap en de rasp van de rest van de limoen en de korianderblaadjes in een keukenmachine of hakmolen. Hak fijn tot een romige saus. Proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Beleg de wraps met de avocadosaus, rodekoolsalade en vissticks of serveer alle onderdelen in bakjes en laat iedereen zelf zijn of haar eigen taco maken.
Tip: in Nederland verstaan we onder taco’s vaak de harde tacoschelpen, maar wist je dat dat eigenlijk niet klopt? In Mexico eet je als je taco’s eet juist de zachte tortillawraps, meestal gevuld met maar een handjevol ingrediënten. Vind je de harde schelpen lekkerder? Gebruik die dan gerust.