Verwarm een grote koekenpan of hapjespan met hoge rand met de olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de macaroni-spaghettigroente samen met de tuinerwten toe en bak 5 min. Roer regelmatig en breng op smaak met zout en peper.
Kluts ondertussen de eieren met de melk in een kom los.
Doe de helft van de spinazie bij de groenten en bak 1 min. mee. Giet het eimengsel op de groenten en sluit af met de deksel. Bak de omelet ca. 10 min. of totdat de kern gestold is.
Bak het Turks brood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of airfryer. Snijd het brood open en besmeer met de kruidenroomkaas. Leg hier de resterende spinazie, de groenteomelet en tot slot de bovenkant van het brood op. Snijd het brood met de omelet in gelijke delen en serveer op de borden.
Tip: een omelet leent zich perfect voor het verwerken van overgebleven restjes. Denk aan een handje broccoliroosjes of een paar takjes peterselie. Maar ook geroosterde paprika uit pot, kappertjes, gebakken vis, vlees en peulvruchten kunnen door een omelet. Kijk dus ook wat je nog in huis hebt en voeg dat eventueel toe. Ook lekker: een lepel (opgeklopte) cottage cheese in plaats van roomkaas met kruiden.